Politică de confidențialitate.

POLITICA UTILIZARE ”COOKIES”

Ce sunt “cookies”?

Acest site folosește “cookies”. Cookie-urile sunt fișiere de mici dimensiuni, formate din litere si numere, stocate de către browserul pe care il folosiți pentru a avea o experiență mai buna de navigare pe Internet. Aceste fișiere permit site-urilor web sa retina si sa păstreze informații utile despre preferințele utilizatorului.

Cookie-urile folosesc formate tip plain text si nu contin bucati de cod. Astfel, cookies nu pot fi folosite pentru a rula programe sau a transmite virusi informatici.

Informatii generale despre cookies

Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor website-uri de a oferi servicii confortabile utilizatorilor (de exemplu, preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta).

In cele mai multe cazuri, fisierele cookie nu identifica in mod direct utilizatorii de Internet, ci terminalul de pe care acestia au accesat anumite pagini web.

Durata de viata a acestor fisiere cookie poate varia semnificativ, depinzand de scopul pentru care sunt plasate. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singura sesiune de lucru si nu mai sunt retinute odata de utilizatorul a parasit website-ul (cookies per sesiune), in timp ce altele sunt retinute si informatiile stocate sunt refolosite de fiecare data cand utilizatorul revine pe acel website (cookies fixe). Cele din urma raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada setata in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

Ce cookies folosim

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

•    Cookie-uri de performanta a site-ului

•    Cookie-uri de analiza a vizitatorilor

•    Cookie-uri pentru geotargetting

•    Cookie-uri de inregistrare

•    Cookie-uri pentru publicitate

•    Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

Cum se pot dezactiva sau sterge cookie-urile?

Prin utilizarea cookie-urilor, veti beneficia de o mai buna experienta de navigare in site-urile www.rainbowbar.ro, care fara acestea nu ar fi posibila sau ar fi semnificativ mai slaba.

Prin setarile facute in browserul cu care navigati pe Internet, puteti permite lansarea sau blocarea cookie-urilor. Setarile care ofera posibilitatea dezactivarii/stergerii fisierelor cookie se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului terminalului Internet al utilizatorilor. Concret, pentru a modifica optiunile fisierelor cookie ale website-urile noastre, puteti accesa meniul „Options” („Optiuni”) sau pe cel „Preferences” („Preferinte”) al browser-ului.

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare. Altfel, utilizatorii pot folosi optiunea”ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Cookie settings in Internet Explorer

Cookie settings in Firefox

Cookie settings in Chrome

Cookie settings in Safari

Poti gasi informatii privind controlul si stergerea cookie-urilor si la adresa  http://allaboutcookies.org

Politica de protectie a datelor personale

Ne-am luat angajamentul de a va respecta drepturile si luam in serios legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si a vietii private. Am inclus in politica noastra de protectie a datelor personale principiile dupa care ne ghidam cu privire la datele personale ale clientilor si colaboratorilor nostri si informatii cu privire la modul in care colectam, prelucram, utilizam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand achizitionati dserviciile noastre, precum si cand accesati site-ul nostru www.rainbowbar.ro.

Cine suntem

Suntem Phoenix Taboo VIC SRL, o societate cu sediul social in Bucuresti, cu numar de ordine in registrul comertului J40/10025/2019, cod unic de inregistrare 41464270, telefon 0743.205.054.

Ne puteti contacta la numerele de telefon/adresele de email afisate pe site-ul nostru in sectiunea Contact, folosind formularele de contact de pe site-ul nostru, in scris la adresa sediului nostru sau prin email la adresa contact@rainbowbar.ro

Datele personale pe care le prelucram

Informatiile si datele personale pe care le colectam si modul in care le colectam pot varia in functie de serviciile pe care le achizitionati in calitate de client, serviciile pe care le furnizati catre noi in calitate de partener comercial si, in general, in functie de modul in care ati interactionat cu noi, sau datele primite de la terti.

Colectam, de asemenea, informatii cu privire la activitatea dumneavoastra pe site-ul nostru, inclusiv informatii cu privire la click-uri si la paginile pe care le-ati vazut.

Cand vizitati site-ul nostru, colectam si prelucram urmatoarele date de identificare online: adresa IP, nume utilizator in diverse aplicatii sau datele furnizate de cookie-urile din browser precum mai exact data si ora la care ati accesat serviciile noastre, hardware-ul, software-ul sau browser-ul pe care le folositi si informatiile despre sistemul de operare al dispozitivului dvs, cum ar fi setarile privind limba si locatia de unde accesati serviciile noastre.

Categoriile de destinatari catre care se pot divulga datele personale colectate:

  • autoritatile statului (inclusiv cele fiscale, organele statului competente in materie penala), ca urmare a unei obligatii legale a Societatii;
  • furnizorii implicati in mod direct/indirect in activitatea Societatii, in vederea desfasurarii activitatii societatii;
  • parteneri ai Societatii, in vederea desfasurarii activitatii societatii;
  • institutii, agentii de stat, guvernamentale, daca legislatia stipuleaza acest lucru;
  • angajati ai Societatii, in vederea desfasurarii activitatii societatii;
  • Transferul datelor personale intr-o tara membra UE/SEE, sau intr-o tara terta, din afara Spatiului Economic European:

In principiu, Phoenix Taboo VIC SRL nu va transfera datele dumneavoastră cu caracter personal către alte companii din afara tarii.

Stocarea datelor personale

Datele personale vor fi prelucrate cel putin pe durata de valabilitate a contractului, precum si ulterior, pe durata necesara executarii obligatiilor contractuale de catre oricare dintre parti.

Datele personale vor fi stocate atat timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus sau pe perioada de timp prevazuta pentru arhivare de dispozitiile legale generale.

Drepturile pe care le aveti in ceea ce priveste datele dumneavoastra personale

In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal in baza conditiilor specificate in Regulamentul privind protectia datelor la nivel european 679/2016 va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

(1) Dreptul de acces la datele cu caracter personal

(2) Dreptul la rectificare

(3) Dreptul la stergerea datelor sau „dreptul de a fi uitat”

(4) Dreptul de a va retrage consimtamantul

(5) Dreptul la restrictionarea prelucrarii

(6) Dreptul la portabilitatea datelor

(7) Dreptul la opozitie

(8) Dreptul de nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata a datelor dumneavoastra, inclusiv crearea de profiluri care produc efecte juridice sau care va afecteaza semnificativ.

(9) Dreptul de a depune o sesizare la noi si/sau la autoritatea competenta privind protectia datelor  (www.dataprotection.ro/).

(10) Dreptul de a va adresa justitiei.

In cazul in care aveti intrebari cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal sau daca doriti sa ne trimiteti o cerere sau sa va exercitati oricare dintre drepturile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la datele mentionate in introducerea prezentei Politici de confidentialitate sau pe e-mail contact@ rainbowbar.ro

Vom analiza fiecare cerere si va vom vom informa cu privire la actiunile intreprinse, in cel mai scurt timp posibil, in termen de maximum 30 de zile. In cazul in care vom avea nevoie de mai multe informatii de la dumneavoastra sau daca intampinam dificultati in solutionarea cererii, va vom vom informa fara intarziere despre acest lucru.

In cazul in care veti considera ca nu am reusit sa solutionam toate cererile sau daca nu sunteti multumit de raspunsurile noastre, puteti depune o petitie la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Aveti, de asemenea, dreptul de a va adresa instantelelor de judecata.

Actualizarea prezentei Notificari privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Prezenta Politica de protectie a datelor cu caracter personal se supune unor revizuiri periodice. In cazul in care hotaram modificarea acesteia, pentru a furniza o mai buna protectie a drepturilor si datelor dumneavoastra cu caracter personal, vom publica noua versiune aici, iar aceasta va inlocui versiunea actuala.

Va multumim pentru increderea acordata cu privire la datele dumneavoastra personale. Nu ezitati sa ne contactati prin email la adresa contact@ rainbowbar.ro daca aveti intrebari legate de datele dumneavoastra cu caracter personal si prelucrarea efectuata de noi a acestor date.

Prezenta Politica de confidentialitate se aplica din data de 22.05.2018.